A magyarok vérét szó szerint is szívja a nyerészkedő vámpírkormány

A magyarok vérét szó szerint is szívja a nyerészkedő vámpírkormány

Kispénzű donorokon élősködik a királyi vő, Tiborcz István. Offshore cégbe pumpálja a magyarok vérén megkeresett százmilliókat a maffiacsalád, és még adót sem fizetnek.

Virágzik itthon a plazmaferezis, de nem a donorok keresnek rajta jól, hanem a begyűjtő cégek.

Magyarországon a legnagyobb plazmakereskedő cég a Plasma Expert Kft. Tavalyi árbevétele 3,6 milliárd forintot volt, és 810 milliós tiszta nyereségre tett szert. A tulajdonos idén 268 millió forintnyi osztalékot vett ki a vállalatból.

Az adatokat a 24.hu szolgáltatta. A pofit exportból származik, vagyis a magyarok véradományának minden cseppjét külföldre adták el. Hiába lenne nagy szükség a vérplazmára itthon, a vámpírkormány a donorok megcsapolásában is csak az üzletet látja.

A Plasma Expert tulajdonosa a Golden Bay Trading FZE, amely az Egyesült Arab Emírségbe bejegyzett vállalkozás. A Golden Bay székhelye egy olyan szabadkereskedelmi zónában van, ahol a cégek nyereségét nem adóztatják meg.

Vagyis a magyarok olcsón megvásárolt, külföldön eladott vérplazmájából szerzett nyereség után egy fillér adót sem fizetnek a tulajdonosok.

A plazmabiznisz akkor kezdett el itthon igazán szárnyalni, amikor a vámpírkormány egy törvénymódosítással szabályozta a donorok díjazását. Az adományozók kb. harmadannyi pénzt kaptak, mint előtte, 8-12 ezer forint helyett közel 4 ezret.  Akik igazán jól jártak a manőverrel, azok a begyűjtő cégek. A költségeik csökkentek, a nyereségük viszont iszonyatosan megnőtt.

A szegények vérén híznak a gazdagok.

Jellemzően a munkanélküliek és az alacsony bérből élők járnak „plazmázni”. Gyakran a donorok utolsó kétségbeesésükben vállalják a műveletet, hogy némi pluszhoz jussanak. A kormányzati intézkedés pont azokat teszi tönkre, akik már alapból is a napi betevőért küzdenek.

Ki áll a Plasma Expert és Golden Bay mögött? A szálak az Elios Zrt.-hez vezetnek, a közvilágítás botrányban nyakig sáros Tiborcz István üzleti köreihez. Hadházy Ákos meglátta az összefüggést a törvénymódosítás és a plazmabiznisz között:

azért, hogy sok kispénzű ember számára kevesebbet kelljen fizetnie a Tiborcz Istvánhoz közeli vállalkozásnak, a minisztérium csendben kiadott egy masszívan versenyt korlátozó rendeletet.

A plazma is összeköti a korrupt üzleti hálózatot.

Ezek után a Plasma Expert 4 év alatt 4-szer cserélt gazdát, mígnem 2019-ben a Golden Baynél kötött ki. Akadnak azért stabil pontok.

  • Szabó László Imre mindvégig maradt a Plasma Expert ügyvezetője, a Golden Bay kézbesítési megbízottja pedig Ládi Szabolcs Zoltán cége, a Plazmazóna. 
  • Paár Attila győri milliárdos Tibrorcz országos cimborája. Tagadta, hogy köze lenne a plazmacéghez, azonban a Plasma Expert alapítóvállalata szorosan kötődik a West Hungária Bau Kft. -hez. A WHB-csoporton keresztül pedig Paár a Tiborcz-féle közvilágításba száll bele.

Mivel a különleges adózónákba bejegyzett cégekről az emírségben nem vezetnek hozzáférhető nyilvántartást, ezért a tulajdonosát sem ismerhetjük meg.

Véletlen lenne, hogy Tiborcz neve is felmerül egy százmilliós osztalékkal kecsegtető biznisz kapcsán?

Érdekes továbbá, hogy idegengyűlölő kormánynak pont azzal nincs problémája, hogy a szent magyar vér értékes cseppjei külföldre folynak el. Az pedig hab a tortán, hogy még adózniuk sem kell utána.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Orbán egész famíliája a vérünket szívja, a pénzünket szórja, és a magyarok lábán tapos már évek óta. Meddig leszünk még élő donorok?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.22

Költségvetési csalás miatt börtönre ítéltek két fideszes agrárvezetőt

118 ember ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség annak idején a Gőgös Zoltán (MSZP) által kirobbantott földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások és visszaélések miatt, most többeket el is ítélt a bíróság.

  • 2020.09.22

ATV: szegény Orbán Viktor nem tud ott lenni a Szuperkupa-döntőn

A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt - közölte a televízióval a miniszterelnök táskahordója, a mindig tettrekész Havasi Bertalan.

  • 2020.09.22

Gábor György az Egyenes beszédben: Gyurcsány Ferenc felkért egy munkára

Korábban a csicskasajtó azt hazudta, hogy Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal találkozott egy étteremben. A volt miniszterelnök Gábor György filozófussal beszélgetett, természetesen nem a volt fideszes oligarchával. Az is kiderült, hogy miért.