Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

Felháborító: Heti 70 millióba kerül Szijjártó luxusjachtja

A mi pénzünkből vehették azt a hajót, amin a Fidesz-csicska külügyminiszter lógatta a lábát az adrián.

Ahogy mi is megírtuk, Szijjártó Péter a horvát tengerparton vészeli át a fehérorosz-válság időszakát egy luxusjachton. Bár a Facebook-oldala szerint égnek a vonalak és folyik a munka. A hazugság és a képmutatás még a legkisebb bűnök közé tartozik ebben a történetben.

Nyaralni visz a közpénzhajó!

Az átlátszó cikke szerint a jacht Szíjj László tulajdonában van és nagyjából 7 milliárd forintot kóstál. A hajó Máltára van bejegyezve, és az ottani szabályok szerint nem lehet bérbe adni. Csak a tulajdonos és a vendégei használhatják. Mivel a tulajdonos az utóbbi években szó szerint arat a hazai közbeszerzéseken, így nagy valószínűséggel a jachtot is a magyar adófizetőktől ellopott pénzből vette.

Ehhez hasonló hajókat 60-70 millió forintért lehet egy hétre bérbe venni.

255 ezer forinttal számolva, egy átlagbért kereső magyar ember 23 év alatt kereshet annyi pénzt, amennyit Szijjártó Péter egy hét alatt elnyaralgatott. Ráadásul egy külpolitikai válság kellős közepén, amikor éppen lett volna más dolga bőven.

Kórház és iskola felújítások helyett luxushajókra és nyaralásokra költi a pénzünket a vámpírkormány!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.