Juhász Péter bemutat a fideszes propagandistáknak, és erre buzdít mindenkit

Juhász Péter bemutat a fideszes propagandistáknak, és erre buzdít mindenkit

Visszatérek a régi témához. Mozgalmat indítok a szabad sajtóért - jelentette ki Juhász Péter.

10 éve azt mondtam, legyünk egymillióan a magyar sajtószabadságért. Nem lettünk, és mára nincs is sajtószabadság Magyarországon. Ma azt mondom, ha nem leszünk egymillióan akik támogatják a hiteles szerkesztőségeket, lassan egyáltalán nem lesz szabad sajtó Magyarországon.

Juhász Péter, az Együtt egykori elnöke, Rogánék ingatlanmaffiájának feltárója is megszólalt az Index szétverése kapcsán. Szerinte ma még van néhány hiteles médium, de nagyon kiszolgáltatott helyzetben. Ezért arra kér mindenkit, támogassák a megmaradt szerkesztőségek legalább egyikét. Ha ezt nem tesszük meg, "akkor lassan nem lesz más, csak az orbáni revolver propaganda kamu hírekkel, lejáratókampányokkal, újságírók és közszerplők megalázásával és megfélemlítésével. És ez a te felelősséged is lesz."

Nyilván az a leghatékonyabb módja a támogatásnak, ha valamennyi pénzt utalsz a szabad szerkesztőségek valamelyikének. Ugyanakkor tudom, hogy sokan vannak az országban akik ezt egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Ha te is közéjük tartozol, ne szorongj, hanem cselekedj! Van még számos támogatási forma, ami nem kerül pénzbe.

Juhász Péter: Mutasd fel Orbán csicskaújságíróinak egyetlen ujjadat! A középsőt.

Juhász azt is hozzátette, fontos, hogy legyünk egymillióan. Így mi, együtt lehetünk az a mozgalom, amely kimutatja a szolidaritását a független újságírók felé.

Legyen titkos jelünk is, amivel a hatalom seggét nyaló propagandisták felé kifejezzük megvetésünket és a független szabad sajtó felé a szolidaritásunkat. Ezért ha meglátsz egy propagandistát, mutasd meg neki, hogy te is egy vagy a millióból! Mutasd fel neki egyetlen ujjadat! A középsőt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.